test

Katering SJB Easy Recipe Movie List Lil' IMAN LIL' AMIN Other Biz

5 Latest Entries

Hangat Di Lazada

Tuesday, 1 August 2017

GA : Jom Menang Barangan Lazada Bernilai RM20 by S.K

hi there,


join GA lagi, kali ni berlainan sedikit ... kalau menang dapat shopping barang di Lazada bernilai RM20.00, sukanya! GA dibawakan oleh blogger SK, dan berlangsung sehingga 31/Ogos ni ...

jomlah join ramai ramai, klik banner di atas kalau rasa nak join :) ... syarat2 yang dikenakan pun senang sahaja  ...

  1. Wajib FOLLOW BLOG , INSTAGRAM & sunat muakkad TWITTER & LIKE mana-2 gambar S.K. di IG
    (Yang takde IG mahupun Twitter , masih boleh join okay ! Follow IG @ Twitter untuk bagi korang alert dengan announcement pemenang nanti)
  2. Tinggalkan KOMEN di ENTRY INI sahaja beserta dengan USERNAME IG / Twitter korang.
  3. Klik-2 Mr. Nuffnang S.K. yang ada dalam blog ni (kalau rajin lah kan).
  4. Buat 1 entry bertajuk GA : Jom Menang Barangan Lazada Bernilai RM20 by S.K.  . Dalam entry tu , korang mesti 'backlink' kan GA S.K. ni & WAJIB ada screenshot barangan LAZADA yang korang nak dapatkan . . 
  5. Kalau rajin , tag lah ramai-2 blogger lain , the more the merrier and hadiah pun akan bertambah jika penyertaan melebihi 100 orang . . 
  6. Anda layak menjadi peserta Follow Instagram & Win by S.K. jika mematuhi syarat-2 yang ditetapkan.
  7. Semua peserta secara automatik akan jadi bloglist S.K. untuk bulan Ogos - September 2017 . 

kalau mrs pip menang GA ni, mrs pip nak S.K. belanja mrs pip mouth mask ... wish me luck tau

korang nak check mouth mask ni, link kat sini
harga pun affordable, rm18.00 free shipping


cheers.

1 comment:

  1. His luck...ni kalau dapat mesti seronok kan...=)

    ReplyDelete

Sedang Berlangsung

Sedang Berlangsung
Sponsor Bersama

Sabahan Bloggers

Design By Sis Hawa | Copyright Reserved By Mrs Pip 2017