test

Katering SJB Easy Recipe Movie List Lil' IMAN LIL' AMIN Other Biz

5 Latest Entries

Hangat Di Lazada

Tuesday, 8 August 2017

Bloglisted dalam blog Puan Kuci, Messarah & Elsalicious

hi there,

yeah! bila join segmen kan , tak kisahlah bloglist, giveaway, ataupun contest kan, once tersenarai sebagai pemenang (tempat pertama ka, kedua ka, atau even saguhati ka), hati ni terus rasa nak menari nari, rasa gembira sangat ....


segmen bloglist is one of fav segmen yang mrs pip akan join kalau tak terlepas pandang, it's kinda to support each other as a blogger, dan once kita join secara tak langsung kita membantu menghebahkan kepada blogger lain, the more the merrier gitew T_T  hari tu join bloglist puan kuci ... baru baru ni senarai pemenang sudah diumumkan, dan tuah menyebelahi mrs pip, blog mrs pip tersenarai untuk dibloglistkan, yeah  .... korang nak tengok senarai pemenang penuh, KLIK DI SINI


lepas tu, blogwalking pula kat blog cik Nurul kita ni ... eh, senarai pemenang GA Nurul & Friends pun dah dikeluarkan ... mrs pip tak menang hadiah utama, kedua n ketiga ... then bila scroll dan scroll lagi, terlihat blog mrs pip terpilih untuk hadiah saguhati ... dapat masuk bloglist dalam BLOG MESSARAH AKA SAGHAH, yeah! .... mrs pip pun hampir lupa ada join GA cik Nurul ni ... kalau korang nak check senarai pemenang *kot kot rezeki korang menang*, boleh KLIK DI SINI


selain terpilih masuk bloglist messarah dalam segmen GA Nurul & Friends ni, dapat pula berita gembira daripada elsa T_T yeah! elsa (salah sorang sponser GA) telah menambah bilangan bloglist daripada 3 kepada 10, dan maka dengan itu, elsa telah menggunakan perkhidmatan random.org untuk memilih 7 lagi blogger untuk dimasukkan ke dalam bloglist elsa , dan blog mrs pip terpilih untuk dimasukkan ke dalam bloglist tambahan elsa .... nak lihat details kat blog elsa, KLIK DI SINI

congrats kepada semua pemenang & thanks kepada para sponsors , you all are awesome! happy mrs pip, and buat mrs pip lebih bersemangat nak terus berblogging ....

cheers.

13 comments:

Sedang Berlangsung

Sedang Berlangsung
Sponsor Bersama

Sabahan Bloggers

Design By Sis Hawa | Copyright Reserved By Mrs Pip 2017