test

Katering SJB Easy Recipe Movie List Lil' IMAN LIL' AMIN Other Biz

5 Latest Entries

Saturday, 10 June 2017

Tersenarai sebagai salah seorang TOP COMMENTATORS di Blog Shikin Razali

hi there,

happy pula rasa hari ni nampak nama mrs pip tersenarai dalam top commentators di blog shikin razali atau http://starlavenderluna.blogspot.my .... dan dengan baik hatinya cik shikin kita ni nak bagi thank you gift kat 10 top commentators bulan Mei-Jun ni ... aiseh cik shikin, thanks a lot!


tersenarai sebagai top commentators #4


dan tada! thank you gift yang bakal diberikan kepada yang tersenarai kat dalam list tu T_T
semoga rezeki cok Shikin kita ni sentiasa murah.

dan bukan tu sahaja, siap cik Shikin masukkan senarai sepuluh-sepuluh blog 
kat dalam bloglist sehingga 30 Jun 2017. eh, bestnya :) I like T_T

yang nama tersenarai tu, nnt bolehlah bagi butiran korang (nama, alamat penuh, no. telefon) kat cik Shikin di 019-9884032 ...

tahniah semua.

cheers

9 comments:

  1. Tahniah Mrs. Pip.. Hihi jgn lupa wassap pada sy detail sis yea.. 😁

    ReplyDelete
  2. wahhh!!..sure seronok kan..
    thanks gak sudi ke blog akak dan comment..
    appreciate sangat.

    ReplyDelete
  3. Wahh murah rezeki Mrs. Pip. Tahniah :D

    ReplyDelete

Design By Sis Hawa | Copyright Reserved By Mrs Pip 2017