test

Katering SJB Easy Recipe Movie List Lil' IMAN LIL' AMIN Other Biz

5 Latest Entries

Monday, 12 June 2017

Tersenarai penerima kad raya dari blog KasihkuAmani T_T

hi there,

yeah. ada reason untuk happy hari ini T_T muehehe.

nama mrs pip tersenarai sebagai penerima kad raya sempena GA Raya KasihkuAmani ....

suka suka suka ....

boleh check nama korang kat sini

mak oiiiiiiiiiii, punya lama tak terima kad raya, sejak teknologi berhenpon ni kan, nak bagi ucapan, dulu dulu main SMS saja, lepas tu upgrade teknologi kan, bukan sekadar SMS, boleh design DIY kad raya sendiri dan hantar gambar, dan sekarang ni boleh live FB and IG la, buat video and send kat sesiapa yang kita nak, last last budaya nak bagi kad raya ni dah ditinggalkan ...

bila nampak nama tersenarai sebagai penerima kad raya, happy mrs pip tau, nak tunggu incik suami bagi kad raya, memang tidak lah, main wish face to face saja kan ... dulu dulu kan, time jaman remaja la gitu, mrs pip ramai juga pen-pal, so bila raya, gigih hantar kad bagi pen-pal ... nowadays, no more la pen-pal pen-pal ni, teknologi dah berubah, so kita pun move on seiring dengan teknologi ...

but still, kalau ada yang bagi kad raya, mmg happy tau. so Sha, can't wait for your card to arrive!

cheers.

28 comments:

  1. tahniah kak Pip.. Allahamdulilah rezeki ramadhan

    ReplyDelete
  2. tahniah kak pip.. Alhamdulillah..

    ReplyDelete
  3. Tahniah, Mrs Pip. Excited kan terima kad raya sekarang ni :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Thanks Farrah ...
      yup, excited nak receive kad raya,
      lama sgt tak dapat kad raya, hehe.

      Delete
  4. Replies
    1. betul tu WP ..
      kalau dpt kad raya nowadays, wah rasa mcm best sgt.

      Delete
  5. tahniah..
    wah sudah lama sob x dpat card raya last pun
    2 tahun lpas..itu pun hasil joint contest kat blog :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe, mrs pip pun tengah gigih nak join contest kad raya ..
      nak kumpul kad raya semula ..
      rasa mcm best pula since mmg dah berzaman tak dpt kad raya.

      Delete
  6. Tahniah kak Pip πŸŽ‰ Sy lupa bila last dapat kad raya πŸ˜‚

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kalau sesekali dapat kad raya, rasa mcm best pulak.

      Delete
  7. kembali nostalgia lama kan dpt kad raya. btw tahniah menang giveaway mrs pip

    helloaiman

    ReplyDelete
    Replies
    1. betul tu Aiman, nostalgia sangat ni ...
      dah lama sgt tak terima kad raya.

      Delete
  8. Bestnyaaa. Saya pun ada dapat kad raya dari blogger juga :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. wah, seronok tak dpt kad raya dari blogger? tahniah Mai.

      Delete
  9. Tahniah!
    Mrs. A kalau dapat pun kad raya syarikat so takde feeling sangat hahaha...

    ReplyDelete
    Replies
    1. TQ Mrs. A ...
      betul lah, kalau syarikat yg bagi rasa mcm biasa2 jer kan, tapi kalau diselitkan angpau, yang tu feel dia lain sikit ;) muehehe.

      Delete
  10. Kinah pun dapat jugak mrs pip. Tahniah tau

    ReplyDelete
    Replies
    1. Yeah! happy tak dpt kad raya?
      kalau mrs pip kan, rasa seronok pula ...
      dah lama tak dpt kad raya, kedai2 pun dah jarang nak jual kad raya ni.

      Delete
  11. Yeah!! Kad dan pos..
    Tq joint GA Sha ye..

    ReplyDelete
  12. Yeah!! Kad dan pos..
    Tq joint GA Sha ye..

    ReplyDelete

Design By Sis Hawa | Copyright Reserved By Mrs Pip 2017