test

Katering SJB Easy Recipe Movie List Lil' IMAN LIL' AMIN Other Biz

5 Latest Entries

Thursday, 15 June 2017

SGShop Malaysia 10xRM100 shopping credit giveaway by Iman Abdul Rahim

hi there,


yeah! kali ini, SGShop credit giveaway dibawakan oleh blogger Iman Abdul Rahim, kalau ada sesiapa yang nak join giveaway ni, sila sila klik banner di atas. jom join ramai ramai.

ada sesiapa yang tak tahu SGShop tak? kalau korang nak tahu  laman web SGShop merupakan platform untuk membeli barangan daripada website China iaitu Taobao.com.

tapi korang jangan risau kalau tak faham mengenai SGShop tau coz sebelum ni cik Iman dah siap-siap buat penerangan tentang SGShop, memang membantu sangat penerangan Iman kat dalam entry tu. Thanks dear. KLIK DI SINI untuk ke entry tersebut :)

kalau rezeki menyebelahi mrs pip menang credit giveaway ni, mrs pip nak guna credit tu untuk shopping few items, siap siap bagi list kat bawah :) ... hehe.


mrs pip nak beli tablet bag. dah lama juga mengidam tablet bag ni untuk dipakaikan kat tablet mrs pip ... dan yang ni ada dua pilihan warna, pink dan black, tapi mrs pip prefer pink :) I is so girlish, muehehe ... nak tau details, boleh klik kat sini

harga untuk tablet bag ni ialah RM20.14 ... affordable kan.


item ke-2 pula, mrs pip nak belikan construction vehicle untuk lil' Iman (eh kebetulan pula sama dgn nama cik blogger, Iman juga). lil' Iman sangat suka dengan construction vehicles, sebelum ni dah belikan tractor, roller compacter, excavator, dan dump truck. nak tambahkan koleksi, mrs pip nak bulldozer pula, and terkejut tengok harga RM20.07 satu, sangat affordable. details, boleh klik di sini.


dan item ke-3 yang mrs pip nak sangat beli kalau menang credit giveaway ni ialah canvas shoes. nowadays, canvas shoes datang dalam pattern yang pelbagai, menarik sangat. rambang mata nak pilih pattern mana satu ... bestnya tentang canvas shoes ni, sangat mudah dipakai, just sarungkan saja. moreover, I is pregnant, so high heel shoes kena tolak tepi, but still pregnant woman nak bergaya, so canvas shoes pilihan yang sesuai untuk mrs pip ;) ...

untuk sepasang canvas shoes ni, harga pun affordable, RM20.69 sepasang. sukanya ! .... details. klik kat sini ok.

walla! ni lah item yang mrs pip surely grab kalau dapat SGShop credit giveaway cik Iman ... wish me luck ok.

cheers.

8 comments:

Design By Sis Hawa | Copyright Reserved By Mrs Pip 2017