test

Katering SJB Easy Recipe Movie List Lil' IMAN LIL' AMIN Other Biz

5 Latest Entries

Hangat Di Lazada

Saturday, 27 May 2017

SGshop RM1000 FREE Shopping Credit Giveaway

hi there,

Masih sempat utk join segmen GA tajaan SGShop.. kali ni  join segmen melalui blogger orang orang kita juga bah, elih japahar ...


segme  ni akan berakhir pada 31 Mei 2017, siapa yg belum join, jom cepat2 join, still ada masa lagi ... tapi nak join, make sure korang dah register akaun di sgshop.. saya dah dgn menggunakan username : mrspip ...



antara barangan yg mrs pip nak beli kat sgshop ni kalau menang voucher tu sudah pastinya maternity pants .... byk sangat koleksi maternity pants kat sgshop, rambang mata nak memilih... sesuailah dgn mrs pip yg sedang hamil, walaupun masih dalam trimester pertama, tapi mrs pip dah start eyeing nak beli maternity pants ... hehe, takkan nak masuk trimester ketiga bila semua pants dah menyempit baru terhegeh hegeh nak mencari maternity pants pulak ....

Wish me luck.

Cheers.

16 comments:

  1. Baru ary nie dapat berjalan2 kat list sabahan blogger.. haha ohh rupanya nie pula Mrs Pip yg slalu kat dlm Whatsapp..

    ReplyDelete
  2. goodluck mrs pip! banyak tu creditnya hikhik

    ReplyDelete
  3. Good luck Mrs Pip. Ana dh dpt. Tgh nk pilih brg je ni. Hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Wah...best ana dapat credit, lepas ni boleh shopping brg...rezeki raya...

      Delete
  4. Mrs Pip...

    Adduuu bah, terima kasih lah sudi join aa :)

    Boleh semak senarai peserta sini aa - http://www.elihjapahar.com/p/senarai-peserta-giveaway.html

    ReplyDelete
  5. Replies
    1. Sha pun congrats juga, mrs pip nampak nama Sha terpilih sebagai pemenang kat blog lokman eh, kalau tak silap....

      Delete
  6. Assalamualaikum,
    blogwalking dari GA yang sama

    https://lovelysunshine93.blogspot.my/2017/05/sgshop-rm1000-free-shopping-credit.html

    ReplyDelete
  7. Tahniah! anda seorang pemenang GA ini. Sila serahkan username Sgshop diruangan komen entri http://www.elihjapahar.com/2017/06/senarai-pemenang-sgshop-rm1000-free.html

    Terima kasih. Buli lah ko shopping ni hehehe...

    ReplyDelete

Sedang Berlangsung

Sedang Berlangsung
Sponsor Bersama

Sabahan Bloggers

Design By Sis Hawa | Copyright Reserved By Mrs Pip 2017