test

Katering SJB Easy Recipe Movie List Lil' IMAN LIL' AMIN Other Biz

5 Latest Entries

Hangat Di Lazada

Monday, 22 May 2017

Printing PERCUMA dari Photobook untuk 40pcs gambar saiz 4R selamat diterima , yeah!

hi there,

yeah! gambar 4R yang mrs pip order melalui photobook sudah sampai ... gambar ni mrs pip order hari Selasa last last week (9/4) dan diterima oleh mrs pip pada Rabu last week (17/4) ... kira seminggu jugalah baru sampai T_T ....

gambar 4R ni mrs pip order 40 pieces, dan mrs pip dapat PERCUMA! ya PERCUMA dari Photobook ..... cuma bayar postage saja .... hari tu mrs pip ada share mcm mana nak dapatkan 40 pieces 4R secara percuma dari Photobook ...


senang saja. download apps photobook di telefon pintar korang, dan korang boleh order cetakan gambar 40 pieces gambar bersaiz 4R ni, dan waktu checkout tu masukkan code PRINTSFORALL, senangkan :)) .... nnt cuma perlu byr postage ja.


ok lah, mrs pip belanja sikit gambar yang mrs pip request hari tu T_T .... mrs pip printkan gambar lil' Iman sewaktu lawatan bomba bulan lepas. nnt bolehlah mrs pip susun kemas dalam album. ada juga kenangan lil' Iman nnt once dia dah besar ... moreover, antara banyak2 gambar, lil' Iman suka sangat dengan lawatan pergi bomba ni ... big fan of firefighter tau lil' Iman ni ....


dan, ini ialah order ke-2 yang mrs pip buat bersama Photobook. so far Photobook memang tak mengecewakan. kualiti printing pun tip top. penghantaran pun boleh dikira cepat dab bungkusan mmg dibungkus elok T_T.

korang pun bolehlah cuba dapatkan cetakan percuma dari photobook ni ... hope promosi tu still valid.

cheers.



 

1 comment:

Sedang Berlangsung

Sedang Berlangsung
Sponsor Bersama

Sabahan Bloggers

Design By Sis Hawa | Copyright Reserved By Mrs Pip 2017