test

Katering SJB Easy Recipe Movie List Lil' IMAN LIL' AMIN Other Biz

5 Latest Entries

Sunday, 28 May 2017

Giveaway RM1000 Shopping Credit SGshop Malaysia By FarahGlanzDotCom

hi there,


"Giveaway RM1000 Shopping Credit SGshop Malaysia By FarahGlanzDotCom"


Apa itu SGshop Malaysia?

SGshop merupakan satu laman web shopping online antarabangsa dari China ke Malaysia dengan harga yang murah. SGshop ditubuhkan pada bulaýn Ogos 2011 dan sebuah syarikat tempatan yang berdaftar serta pakar dalam logistik supaya boleh menerima produk yang dikehendaki untuk dibeli dari laman web e-dagang China. Selain itu, pihak SGshop juga bekerjasama dengan pelbagai pihak bank untuk memastikan bahawa proses pembayaran selamat dan cekap.

Okay, jika u all nak menjadi salah seorang pemenang bertuah ini sila ikuti syarat-syarat seperti berikut:-

Syarat-syarat:-

  1. Terbuka kepada semua blogger 
  2. Copy code HTML di kotak bawah dan paste di blog anda dan tulis entri bertajuk "Giveaway RM1000 Shopping Credit SGshop Malaysia By FarahGlanzDotCom"
  3. Follow Blog:FarahGlanzDotCom | IG:FarahGlanzDotCom | FB: FarahGlanzDotCom
  4. Like Fan Page SGShop Malaysia dan IG: SGshopMalaysia
  5. Nyatakan barang yang ingin dibeli dengan nilai RM100 Shopping Credit tersebut 
  6. Hantar penyertaaan berserta link blog anda di ruang komen di bawah. 

Tarikh Tutup
26 Mei 2017 - 09 Jun 2017
*Senarai pemenang akan diumumkan pada 12 Jun 2017 menerusi random.org

HADIAH :
10 x RM100 Shopping Credit SGshop Malaysia


Info:-Bagi pemenang yang bertuah nanti pastikan anda telah mendaftar akaun dengan SGshop Malaysia bagi memudahkan RM100 shopping credit SGshop Malaysia dikreditkan terus ke akaun anda nanti yer.. All the best and Good Luck!

Jgn lupa daftar akaun sgshop.. mrs pip dah, dgn username: mrspip


rambang mata nak pilih brg kat sgshop ni, tp mrs pip nak sangat beli maternity pants, ehem ehem, I is pregnang kan...

Jom join ramai ramai...

cheers.

23 comments:

  1. sempat lagi join. hehe. good luck dear! ;)

    ReplyDelete
  2. Semoga berjaya.
    Selamat berpuasa.

    ReplyDelete
  3. Terima kasih kerana sudi join GA di blog FarahGlanzDotCom.. nanti keputusannya bila2 masa dari sekarang yer.. all the best!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ok Dear..
      will wait for the result.
      and TQ juga anjurkan GA ni.

      Delete
  4. Singgah dari GA yang sama.. All the best :)

    http://norshamimi.blogspot.my/2017/06/giveaway-rm1000-shopping-credit-sgshop.html

    ReplyDelete
  5. datang dari GA yang sama

    http://shafyqahazahar.blogspot.com/2017/06/giveaway-rm1000-shopping-credit-sgshop.html

    ReplyDelete
  6. bw dari GA yang sama.. good luck ~

    ReplyDelete
    Replies
    1. Thanks jalan jalan lawat blog mrs pip :)

      Delete

Design By Sis Hawa | Copyright Reserved By Mrs Pip 2017