test

Katering SJB Easy Recipe Movie List Lil' IMAN LIL' AMIN Other Biz

5 Latest Entries

Saturday, 15 April 2017

Terkena jugak!

hi there,


baru perasan tadi! aduhai, mrs pip pun terkena la juga .... why why why??? semalam mmg tak larat nak berblogwalking coz mrs pip not feeling so well, tsunami selesema + batuk teruk melanda diriku .... terlepas join segmen / GA :(( nak catch up la nnt T_T


hari ni terasa sihat sedikit ok, alhamdulillah ... so bila click bloglist mmg empty, ooohhh maybe lambat loading la kot ... so refresh blog, refresh lagi dan lagi tapi senarai bloglist HILANG!

rasa mcm tidak percaya la ... apahal boleh hilang pula ... mrs pip tak buat apa2 editing pun utk blog ni, bukan reti pun nak mengedit segala HTML ... hurmmmmmmmmm .....

mengeluh panjang panjang .... di blog ni, mrs pip ada dua bloglist. satu tu bloglist KOMUNITI BLOGGER SABAHAN, ni kawan2 blogger dari THE LAND BELOW THE WIND gitu ...

yang kedua pula, HEART-LIST >>> bloglist untuk kawan2 blogger yang selalu terjah blog mrs pip dan yang mrs pip selalu terjah blog mereka , so kira mcm you blogwalking me, I blogwalking you back! .... list ni pun LESAP :((

dua hari lepas, sempat back-up list KOMUNITI BLOGGER SABAHAN tu, semua url blog tu mrs pip back-up di excel sheet ... mmg mrs pip buat back up cenggini utk mana2 benda yg mrs pip rasa penting, tapi tak sempat nak update yang HEART-LIST pula ;(( , kononnya later later pun boleh ... kebetulan ada benda yang nak disiapkan, tu yang terbantut nak mem-back-up ...

haish! tau tau ja, semua bloglist hilang .... sob sob sob *cry like a river, now* ....

tu je lah mrs pip nak mengeluh di petang Sabtu yang indah , dengan angin sepoi sepoi bahasa ...

p/s: semangat nak buat semula bloglist yang hilang tu, tonite hopefully ... yang ada bloglist tu, rajin2 buat back-up ok ;)) ... jgn hilang bloglist, baru terkial-kial nak mencari mcm mrs pip ni ;((

apapun, have a great weekend everyone.

p/s: update 11.50pm - berjaya updatekan semula bloglist KOMUNITI BLOGGER SABAHAN , yeay.

cheers.


No comments:

Post a Comment

Sedang Berlangsung

Sedang Berlangsung
Sponsor Bersama

Sedang Berlangsung

Sedang Berlangsung
Sponsor Bersama
Design By Sis Hawa | Copyright Reserved By Mrs Pip 2017