test

Katering SJB Easy Recipe Movie List Lil' IMAN LIL' AMIN Other Biz

5 Latest Entries

Hangat Di Lazada

Monday, 3 April 2017

I LOVE BLOGGING WITH SIS HAWA & HER SPONSORS

hi there,

dah masuk bulan April dan kita jyga berada di bulan rejab.. semoga kita banyakkan perbaiki amalan dan mudah mudahan hidup sentiasa dalam keredhaan Allah...

kalau bulan2 sudah, mrs pip suka join blog segment dan juga GA, dan ada juga terlepas pandang :( tak sempat nak join will join nextime insya allah, sama juga bulan ni, bila ada kawan2 blogger buat segment atau GA, mrs pip akan join...

ada blogger yg dah biasa terjah blog mereka, dan ada blogger yg mrs pip 1st time terjah, dan setonoknya berblogging walaupun hanya di alam maya ni, but still rasa mcm blogger2 ni dekat di hati...

kali ni, mrs pip join pula salah seorang blogger dikenali dgn Sis Hawa... suka dgn blog sis hawa ni coz kalau dia buat entry, ada ja yg suspen buat mrs pip nak tahu kebih lanjut cerita yg ditulis, lagi2 bila sis hawa tulis tentag kisah hidupnya tu, mmg best, mcm baca novel!


kalau korang nak join GA yg sis hawa anjurkan ni, senang saja, cuma perlu klik banner di atas...

hadiah2 menarik disediakan....sis hawa mencari buka satu, bukan dua pemenang, tapi 15 pemenang! kalau mrs pip menang, nak sgt hadiah REVIEW BLOG .... rasa teruja bila ada blogger lain reviewkan blog kita ...

ada sesiapa nak review blog mrs pip tak? ngee:)

Sis hawa tanya, apa yg buat kita seronok utk terus tulis blog?

Bg mrs pip la kan, blog mrs pip ni seperti satu diari kehidupan yang mrs pip tulis untuk anak2 mrs pip, so bila mereka besar nnt, bolehlah anak2 mrs pip baca kisah hidup mereka ketika mereka masih kecil dulu. selain itu, blog inilah juga tempat mrs pip berkongsi cerita dgn orang luar tentang my random thoughts, life and stories... dan sambil ingin mengenali bloggers2 lain di alam maya... seronok bila dapat tambah kenalan dan bertukar2 cerita di blog. sebab sebab beginilah buat mrs pip rasa seronok utk berblogging... jadi surirumah tidak semestinya kita tak boleh tambah kenalan dan hilang teman2 sekerja yg lain since mrs pip dah decide berhenti kerja after berjahwin, melalui blogging, mrs pip dapat tambah ramai kenalan bloggers dan rasa mcm mereka sentiasa dekat dihati...

what say you, bloggers?

cheers.


No comments:

Post a Comment

Sedang Berlangsung

Sedang Berlangsung
Sponsor Bersama

Sabahan Bloggers

Design By Sis Hawa | Copyright Reserved By Mrs Pip 2017